+359 878 842 588      експресни поръчки
Вашата кошница е празна!

Общи условия

Молим, да прочетете внимателно настоящите Общи условия за използване на този сайт/онлайн магазин и друга важна информация,  преди да направите/заявите своите поръчки. С поръчката си към Ivelliart.com (ИВЕЛИарт) Вие потвърждавате, че сте прочели нашите условия, описани в тази страница и се съгласявате с тях.

 1. Настоящата интернет страница  „ИВЕЛИарт” с електронен адрес www.ivelliart.com (наричана сайт/онлайн магазин ) е собственост на фирма ЕТ Йорданка Борисова 2006.
 2. Електронният магазин Ivelliart.com е създаден за онлайн поръчки на ръчно изработени стоки/аксесоари за Сватба, Кръщене и други весели поводи, както и за онлайн поръчки на подаръци и украси. Ivelliart.com предоставя възможността на Потребителя/ Клиента бързо и лесно, без ограничение в населеното място да закупи желаните от него стоки, изработени според личните му предпочитания за цвят и/или персонализация.
 3. Ivelliart.com си запазва правото по всяко време и по своя преценка да изменя настоящите Общи условия, като промените влизат незабавно в сила и стават задължителни за Потребителя/ Клиента от момента на публикуването им на Сайта. За направени, но неизпълнени все още поръчки, важат Общите условия, които са били в сила към момента  даване на поръчката от страна на Потребителя/ Клиента.
 4. Цялостното съдържание в Сайта (снимков материал, дизайнерски модели, описание,текстове и др.) е авторско и е защитено със Закон за авторското право и сродните му права на Република България . То е собственост на Ivelliart.com и/или на неговите партньори и доставчици. Не се позволява копирането, преработката, възпроизвеждано му под каквато и да е форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия без посочване на източника и без изрично писмено съгласие на Ivelliart. com и/или на неговите партньори и доставчици. Всяко нарушение и използване на съдържанието на сайта без предварително писмено съгласие ще се счита за нарушение на  Закона за авторското право и сродните му права, както и на другите действащи закони.  
 5. Ivelliart.com си запазва правото на публично представяне в настоящия сайт на всички новосъздадени продукти/модели, създадени по индивидуален проект/ поръчка (включително и с лични снимки) с цел реклама на дейността.
 6. Показаните в сайта цветове са примерни, зависят от настройките на Вашият монитор. Цветовете на изработка могат да бъдат променяни в зависимост от Вашите конкретни желания и тема на празника.
 7. Ivelliart.com не носи отговорност за цветовите настройки на Вашите монитори.
 8. Поради спецификата на ръчната изработка, Ivelliart.com не поддържа складови наличности, а изработва всичко по предварителна заявка в предварително уговорени между двете страни срокове на изпълнение.
 9. Посочените срокове за изработка на дадена стока/аксесоар са приблизителни/ориентировъчни, зависят от временната ни ангажираност към момента на Вашата поръчка, сложността на изпълнение и не включват срокът за доставка.

В случай, че за конкретно направена поръчка поради изброените по – горе причини срокът за изработка следва да бъде удължен, поръчката ще се счита направена едва след като получим допълнително съгласие от Потребителя/ Клиента по електронен път с посочените от ИВЕЛИарт конкретни срокове за изпълнение- вж. т. 15.

 1.  Ivelliart.com ще достави поръчаните от Вас продукти/ стоки във възможно най-кратък срок. Ако имате въпроси за своята поръчка,  може да се свържете се с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или се обадете на мобилен телефон:0878842588 
 2.  За всички направени поръчки надхвърлящи 50.00лв. и/или при персонализирани поръчки ( бродерии и други) се изисква предварително заплащане в размер на 50.00лв. Капарираната (предварително заплатена сума/ авансово плащане) ще бъде приспадната от общата стойност на Вашата поръчка при нейното получаване. Капариране на поръчката се осъществява след предварително уточняване на цветове, дизайн и срок на изпълнение на поръчката. Капарираната сума може да бъде заплатена по Банков път или с паричен превод в офис на куриерска фирма.
 3.  За всички направени поръчки със сватбена тематика – продукти от категорията „Сватбата” се изисква 50% капариране. Клиентът има възможност да получи до 3 безплатни мостри в снимков материал на заявена сватбена покана. В случай, че желае да получи 1 бр. мостра на сватбена покана се заплаща сума в размер 15.00лв. и куриерски разходи, която се приема за частично капаро и при одобрение се преминава към изпълнение на поръчката. В случай, че предоставената на живо мостра не бъде одобрена, сумата от 15.00лв. не се възстановява.
 4. След като сте направили поръчка през сайта на Ivelliart.com , ние ще се свържем с Вас по телефона и/или чрез имейл за да уточним и потвърдим  нейното изпъление- цветове, десени, дизайн и срок на предаване.
 5. Ivelliart.com не носи отговорност за некоректно подадена информация или допуснати правописни и пунктуационни грешки в предоставените от Вас текстове за покани и/или персоналзирани бордерии и/или друга персонализация за дадена стока. Молим, внимателно да проверявате информацията, с която следва да бъде персонализирана Вашата поръчка. При вече осъществен печат/ бродерия  корекцията е за сметка на клиента.
 6. Всички продукти, предложени от Ivelliart.com се изработват по индивидуална поръчка или се персонализират според желанията на клиента, поради което същите не подлежат на връщане (чл.57, т.3 от Закон за защита на потребителите (ЗЗП).
 7. В момента на получаване на своята пратка, Клиентът има възможност да провери правилното изпълнение на съдържанието й (заявено количество, цветове на изработка)  преди да доплати цялата или остатъчната /в случай на направено капаро/ сума на куриер, заедно с транспортните (куриерските)  разходи. При установяване на транспортен дефект, довел до повреда на получените продукти, трябва да бъде съставен протокол от страна на куриера, като връщането на повредените стоки не е за сметка на Ivelliart.com. При дефект или някакво разминаване в спецификата на поръчката  по вина на ИВЕЛИарт, Ivelliart.com може  да направи подмяна. Клиетът може да откаже заплащането на своята пратка след преглед само в момента на нейното получаване и в случай на разминаване и неточности,  описаното в т.13.  В случай на възникнал проблем по Вашата пратка, молим да се свържете с нас на телефон 0878842588 или имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. за да Ви бъдем максимално полезни. ИВЕЛИарт не носи отговорност при възникнали транспортни дефекти.
 8. Клиентът има право да откаже поръчката в момента на доставката при преглед в случай, че същата не съответства на направената от него по отношение на цветове или заявено количество, като транспортните/куриерските разходи  са за сметка на Ivelliart.com.
 9. Ivelliart.com си запазва правото да отказва поръчки при възникнали фосмажорни обстоятелства (невъзможност да изработи заявени количества в упоменати срокове, невъзможност за изпълнение в даден цвят или десен, изчерпани материали и други), като писмено уведоми клиента за това в три дневен срок от постъпване на поръчката  и без да дължи компенсация към него. При подобни случаи Ivellliart.com може да предложи изработката на подобен модел в други цветове.
 10. Предложените в този сайт стоки са с обявени крайни цени в български лева, отнасяйки се за един брой или един комплект (посочено е в описанието на продукта), без начисляване на допълнително ДДС .
 11. Обявените в сайта крайни цени не включват куриерски такси.
 12. Всеки Клиент/Потребител може свободно да заяви личните си предпочитания за куриерска фирма  при оформяне на своята поръчка, като ние ще се опитаме да се съобразим с тях.
 13. Всички поръчки надхвърлящи 300.00лв. ползват безплатна доставка до заявен от Вас офис на куриерска фирма. Транспортните разходи по всички поръчки под 300.00лв. са за сметка на Клиента/Потребителя с изключение на случаите по т.16. Транспортните разходи се определят съгласно тарифите на куриерските фирми.
 14. Ivelliart.com си запазва правото да променя/ актуализира крайните цени на всички стоки в настоящия сайт, без предупреждение, което няма да се отрази на вече направени/капарирани поръчки или поръчки в порцес на изработка. Всички промени в цените влизат в сила в момента на публикуването им в сайта и важат само за бъдещи/нови поръчки.
 15. Ivelliart.com не носи отговорност при непълна, неточна или некоректно подадена информация от страна на производителя за дадена стока, влагана в прокутите, произвеждани от ИВЕЛИарт  или за стоки от наши доставчици.
 16. Ivelliart.com се стреми да поддържа в сайта актуална, вярна и изчерпателна информация на предлаганите стоки, но не носи отговорност в случай на инцидентно възникнали пропуски или неточности.
 17. В случай, че сте заявили и потвърдили поръчка и в последствие се откажете от нея преди нейното получаване, предплатената сума не се възстановява, тъй като съгл чл. 57, т.3 от ЗЗП – при доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания,  разпоредбите за правото на отказ от договора не се прилагат.
 18. Предоставената от Потребителя/ Клиента информация (имена, телефон, имейл, адрес за доставка) ще да бъде използвана единствено за приемане и изпълнение на заявени и потвърдени поръчки, както и предоставена на куриерска фирма с цел извършване на доставка, с което Потребителя/ Клиента изрично дава своето съгласие.
 19. Настоящите Общи условия са неизменна част нашата Политика за поверителност и защита на личните данни и Политика за използване на бисквитките, с които молим също да се запозанете преди да дадете своето съгласие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

Този сайт използва "бисквитки", за да Ви предостави най-добрите услуги и пълноценно клиентско изживяване.Продължавайки да разглеждате и използвате www.ivelliart.com, Вие се  съгласявате с използването на "бисквитки" съгласно нашата Политика за използване на  бисквитките и с нашата  Политика за поверителност на личните данни

Разбрах Съгласен съм!