Начало КРЪЩЕНЕТО Покани Стъклена покана за кръстници в злато

Стъклена покана за кръстници в злато

Цена: 25.55 лв.
  • Код:
    И013
  • Тегло:
    0.150 кг
Инструкции за изработка: цвят на изработка, текст, персонализация, цвят на печат и др.:
*

✔ Само по ПОРЪЧКА

✫ Попитай за Експресна изработка на телефон 0878 842588

Добави в желани
- +
Марка:

Бърза поръчка

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Луксозно изработена стъклена покана за кръстници с личен монограм на Вашето дете. Поканата представлява стъклена епруветка с приблизителни размери височина 15 см и диаметър 2 см, декорирана с панделки от сатен в кралско синьо и златисто с отпечатан личен монограм на дантелен елемент. Текстът е под формата на свитък, с цветен принт на паус и поставен в епруветката. Поканата се поднася в луксозно изработена кутия от перлен картон в кралско син цвят и антично злато с изтънчен релеф тип "писмо" и елегантна декорация. Приблизителни размери на кутията 5,5/17/4см.

Бъдете различни и иновативни, поднасяйки стъклена покана, която ще очарова получателят си. Чудесно се съчетава с ритуален комплект за Кръщене с личен монограм.

В същата тема и цветове по избор може да поръчате подаръци за гости, покани за гости, ритуален комплект за кръщене, както и празнична украса.

Цвят:Бутикова ръчна изработка в цвят по избор. В цената е включен и печат на текст (цветен принт на паус), който може да изберете от опцията „Примерни текстове’" или да предоставите собствен. Вашите изисквания за изработка може да заявите в опцията „ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ- Инструкции за изработка”. Молим, внимателно да проверявате данните/текстовете, с които следва да персонализираме Вашата поръчка.

Мин. количество за поръчка: 1 бр.

Срок на изработка: 5 работни дни

За експресна изработка, моля свържете се с нас на телефон 0878 84 25 88